2017 Bahar Dönemi Görsel İletişim Tasarım Bölümü Sergisi

Yaşar Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü 2016-2017 akademik yılı, güz dönemi öğrenci çalışmalarının yer aldığı sergi, 28 Şubat Salı günü üniversitemizin öğretim üyeleri, öğrenciler ve sektörden davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Kapsamı ‘multimedya tasarımı’ olan sergideki işler, fotoğraf, illüstrasyon ve tipografinin yanı sıra, etkileşim, oyun, bilgilendirme tasarımı ve hareketli grafikleri içermektedir. Sergi açılışında konuşma yapan Görsel İletişim Tasarımı bölüm başkanı Prof. Dr. Hakan Ertep, bölümün her yıl daha iyiye gittiğini, üretilen her projenin teknolojiyle birlikte geliştiğini ve deneyselliğin ön plana çıktığını vurguladı. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek ise iletişim eğitiminin artık multidisipliner bir hal aldığını dolayısıyla iletişim, mühendislik ve tasarım gibi disiplinlerin iç içe geçtiğine değinerek sergideki bu türden çalışmaları nedeniyle bölüm öğrencilerini ve hocalarını kutladı. 1. yılın temel tasarım projelerinden 4. yılın görsel iletişim projelerine kadar güz döneminde üretilen işler üniversiteden ve sektörden gelen konuklar tarafından büyük beğeni topladı.